Logo peelenmaasvenray.nl

Bedreiger politie hardleers

  Venray

Een 36-jarige inwoner uit Venray die dinsdag voor de rechter moest verschijnen voor het via Facebook beledigen en bedreigen van de politie en daarvoor door de rechtbank tien weken onvoorwaardelijke gevangenisstraf kreeg opgelegd, zal zich binnenkort opnieuw voor de rechtbank moeten verantwoorden.

De man bleek hardleers, want enkele uren na de uitspraak werd hij weer door agenten in de kraag gevat vanwege het uiten van nieuwe beledigingen en bedreigingen via Facebook aan het adres van zowel de politie, de officier van justitie als de rechter.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten