Logo peelenmaasvenray.nl
De Bleek in Venray.
De Bleek in Venray.

Concert Seniorenorkest afgelast

  Venray

In het centrum van Venray treden in de maand september allerlei muziekgezelschappen op. De concerten zijn op de zaterdagen van 13.30 tot 16.30 uur.

In De Bleek stond op zaterdag 9 september een optreden van het Seniorenorkest op de rol. Vanwege de verwachte regenachtige weersomstandigheden is dit concert echter afgelast.  Op zaterdag 16 september is het de beurt aan joekskapel De Baetere Helft en op zaterdag 23 september verzorgt harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide in De Bleek een optreden. Op de laatste zaterdag in september, 30 september, speelt joekskapel ut Göt uit Oostrum in hartje Venray.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten