Logo peelenmaasvenray.nl
Jerusalem in Venray staat centraal in de komende uitzending van  Venray van toen.
Jerusalem in Venray staat centraal in de komende uitzending van Venray van toen.

Venray van toen op Peel en Maas TV

  Venray

Het programma Venray van toen toont zaterdag 2 september een documentaire over het voormalige klooster en pensionaat Jerusalem in Venray.

In deze documentaire met als titel 'Van een gesloten naar een open gemeenschap' vertellen zusters en oud-leerlingen over hun ervaringen en belevenissen uit de periode 1915 tot 1985. In augustus was deel 1 van deze uitzending te zien. Venray van toen is een geschiedenisprogramma met historische beelden uit de gemeente Venray. Het programma wordt ingeleid door presentator Paul Rutten. Dit programma komt tot stand door een samenwerking tussen Sinvid Mediamakers en Van den Munckhof BV.

De nieuwe uitzending van Venray van toen wordt vanaf zaterdag 2 september 19.00 uur elke twee uur herhaald tot en met zondag 3 september 17.00 uur. Het programma Venray van toen komt tot stand door een samenwerking tussen Sinvid Mediamakers en Peel en Maas TV.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten