Logo peelenmaasvenray.nl

Politiek reces voorbij

  Venray

Het zomerreces voor de politiek is bijna voorbij. In de laatste week van augustus staan de eerste commissievergaderingen alweer op de rol. Er staan enkele belangrijke dossiers op de agenda zoals het Polenhotel in Leunen en zwembad De Sprank.

Er breken drukke maanden aan voor de Venrayse politici. Want de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 werpen hun schaduw vooruit. In de eerstkomende raadsvergadering van 19 september staat een beladen item op de agenda: het Polenhotel in de oude melkfabriek in Leunen.

Donderdag in Peel en Maas een vooruitblik. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten