Logo peelenmaasvenray.nl

Betere inrichting Wilhelminastraat

  Venray

Als bij drukte alle parkeerplaatsen in de Wilhelminastraat zijn bezet met auto's, dan zijn de vakken niet meer goed zichtbaar. Het gevolg is dat voertuigen buiten de vakken op het trottoir of voor een oprit worden neergezet.

Samen met de bewoners wordt een nieuwe inrichting ontworpen. De kosten bedragen 30.000 euro en de uitvoering is gepland in 2018. In de wijk bij Franciscanerpoort verschijnen dertien extra parkeerplaatsen in de Mgr. Verrietstraat en de Pastoor Ruttenstraat. De parkeervakken komen in het verlengde van de straat en gaan niet ten koste de groenzone. De werkzaamheden kosten 35.000 euro en worden in de eerste helft van 2018 uitgevoerd. Bij appartementencomplex De Schakel komt nog dit jaar de blauwe zone te vervallen. De parkeervakken worden wit geverfd en zijn voortaan alleen nog bestemd voor vergunninghouders. Om het gebruik van de parkeerkelder en de twee slagboomterreinen aan Blekersveld en Raadhuisplein te stimuleren, kunnen voortaan ook bewoners van buiten de binnenring een abonnement nemen op een van deze drie locaties waar betaald parkeren geldt.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten