Logo peelenmaasvenray.nl

Illegaal vuurwerk: jongen opgepakt

  Venray

De Venrayse politie heeft zaterdagavond een 15-jarige jongen in Landweert aangehouden voor vernieling van een ruit van een woning door het afsteken van illegaal vuurwerk.

Later bleek dat de jongen in het bezit was van meer illegaal vuurwerk, dat hij op dat moment niet bij zich droeg. Dit vuurwerk is door de politie in beslag genomen. De politie vraagt mensen die overlast van vuurwerk hebben, dit te melden via telefoon  0900-8844. 'En probeer een zo volledig mogelijk signalement door te geven', aldus de politie op Facebook.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten