Logo peelenmaasvenray.nl

Herman Philipsen nog steeds vermist

  Venray

De politie is nog steeds naarstig op zoek naar de 76-jarige Herman Philipsen uit Venray.

"We hebben tips gekregen over plekken waar hij gezien zou zijn, maar helaas heeft dat nog niks opgeleverd. Het onderzoek is nog altijd in volle gang en tips blijven welkom", zegt een woordvoerster van de politie. 

Herman Philipsen wordt sinds maandag vermist. Hij is die dag voor het laatst gezien bij de rotonde Noordsingel/Raadhuisstraat te Venray, 's morgens om 07.30 uur.  De bejaarde man vertrok vermoedelijk op een zwarte elektrische damesfiets van het merk Sparta.

Herman Philipsen is 1.73 meter lang en heeft grijs haar. De fiets heeft een lage instap, zwart/grijze fietstassen en een zadelhoesje van stof/bont. Vermoedelijk draagt hij een baseball cap of een boerenpet in een donkere kleur, een spijkerbroek en een beige driekwart parkajas. Een opvallend uiterlijk kenmerk is een litteken dat vanaf zijn rechter mondhoek tot aan zijn oor loopt. Hij is kalend en heeft grijze haren aan de zijkant. Wie hem heeft gezien, wordt gevraagd de politie te bellen, telefoon 0900-8844.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten