Logo peelenmaasvenray.nl
Rob van Lieshout (links) in gesprek met Joost van der Weiden en Sanne Mulder.
Rob van Lieshout (links) in gesprek met Joost van der Weiden en Sanne Mulder.

Venray in bedrijf aan tafel in teken ondernemersprijzen

  Venray

Het programma Venray in bedrijf aan tafel staat op zaterdag 17 december helemaal in het teken van de Venrayse Ondernemersprijzen, waarvoor zeven Venrayse bedrijven zijn genomineerd. De uitzending begint om 19.00 uur en wordt elk uur herhaald tot en met zondagavond 18 december 18.00 uur.  

Presentator Rob van Lieshout gaat in deze uitzending in gesprek met Joost van der Weiden en Sanne Mulder van het organisatiecomité. Tevens presenteren de genomineerden zich met een pitch aan het publiek. Op donderdag 5 januari 2017 vindt de finale presentatie van de Venrayse Ondernemersprijzen plaats tijdens het jaarlijkse nieuwjaarsevenement van ondernemend Venray in Schouwburg Venray. het thema 'Vakmanschap 2.0 staat dit jaar centraal.

In het programma Venray in bedrijf aan tafel praat presentator Rob van Lieshout in Hotel Asteria met enkele gasten over actuele zaken uit het Venrayse bedrijfsleven. Dit programma wordt één keer in de maand uitgezonden op Peel en Maas TV.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten