Voetbalsters Venray winnen derby

Venray

De voetbalsters van Venray wonnen zaterdagmiddag de derby tegen SSS'18. Het duel op sportpark De Wieën eindigde in een 2-0 zege voor de thuisploeg, die in de tweede helft door doelpunten van Nadieh van den Einden uit een vrije trap en, na een duidelijke buitenspelsituatie, Lindie van der Steen (foto-inzet) de drie punten in eigen huis hield. Venray was de beter voetballende ploeg, maar had het, zeker in de eerste helft, erg lastig tegen de  fel strijdende gasten uit Overloon. 'Ik ben tevreden over de winst, maar niet over ons spel. We kunnen veel beter en gingen te veel mee in strijdwijze van SSS'18, zegt Venray-trainer Bart Denissen. SSS-trainer Tom Vrenken had vooral moeite met de arbitrage. 'Het tweede doelpunt was gewoon dik buitenspel en ook veel andere beslissingen van de scheidsrechter vielen in het voordeel van Venray uit. We verdienden in mijn ogen meer. Pas in de slotfase kreeg Venray de eerste écht uitgespeelde kans. Dat zegt genoeg. Dinsdag in het Peel en Maas Journaal een verslag van de wedstrijd. Aanvang: 19.00 uur. Foto's Henk Lammen.