Afbeelding

Winkelen en gezond eten

Venray

PLUS Judith en Guido van Dijck werd woensdag uitgebreid met een pop-up restaurant. Chef-kok Jan Cremers van restaurant hoeve de Boogaard bereidde die dag in de supermarkt meerdere gezonde gerechten, gebaseerd op ideeën van klanten van PLUS Judith en Guido van Dijck. Hiervan werden tv-opnamen gemaakt voor een programma dat later dit jaar op Peel en Maas TV wordt uitgezonden. PLUS Judith en Guido van Dijck vroeg een aantal klanten welke gerechten zij graag zouden willen laten bereiden door een topkok. Hun suggesties werden in het pop-up restaurant live klaargemaakt, nadat ze zelf de benodigde ingrediënten bijeen zochten in de winkel. Zij mochten het resultaat ter plekke ook proeven. PLUS Judith en Guido van Dijck wil met het pop-up restaurant een sterkere verbinding leggen tussen winkelen en gezond eten. Het concept daarvoor is ontwikkeld door Ambaum BrandMakers, dat in New York ervaring opdeed met combinaties van kleine restaurants in supermarkten, waarbij de nadruk ligt op gezonde voeding. Donderdag in Peel en Maas meer informatie. Foto: Gastvrouw Anita Cremers aan het werk in het pop-up restaurant in de PLUS-supermarkt. Foto: Henk Lammen.

Uit de krant