Afbeelding

Myrthe Moorrees topscorer eredivisie

Venray

De voetbalsters van PSV hebben ook de derde wedstrijd in de eredivisie gewonnen. In Velsen-Zuid werd vrijdagavond Telstar met 1-2 (0-1) verslagen. Myrthe Moorrees uit Venray scoorde in de 65ste minuut vanaf de stip de tweede Eindhovense treffer. Voor rust opende Michelle Hendriks op het door hevige regenval ondergelopen kunstgrasveld de score namens de gasten. Het doelpunt van Moorrees was de 150e treffer van het vrouwenteam van PSV  in competitieverband. Amy Visser scoorde vlak voor tijd namens Telstar de eretreffer. PSV voert nu de ranglijst aan met negen punten uit drie duels. Ook Ajax  en FC Twente hebben nog alles gewonnen, zij staan op zes uit twee. Myrthe Moorrees scoorde dit seizoen in alle drie de duels van PSV uit een penalty en maakte nu al evenveel goals als vorig seizoen. Zij voert ook de nationale topscorersranglijst aan. Vrijdag 11 september komt FC Twente op bezoek op De Herdgang in Eindhoven. Foto: archief Peel en Maas.