Hockeysters Venray derde

Venray

IMG_7404De hockeysters van Venray leden op de slotdag van de competitie op eigen veld een 0-2 nederlaag tegen kampioen Dommel. De gasten lieten zien niet voor niets de beste ploeg in de vierde klasse te zijn en kwamen voor rust op een 0-1 voorsprong. Halverwege de tweede helft verdubbelde Dommel de stand. Een strijdbaar Venray bleef op jacht gaan naar een verdiende eretreffer, maar Evi Swinkels (rechts op de foto) wist de grootste kans voor de thuisploeg, een strafbal niet te benutten. Voor Swinkels was het de laatste wedstrijd in Venray 1. Ook Amanda Bandsma en keepster Floortje Eijdems stoppen, evenals trainer-coach Barry Koreman (foto-inzet). Venray is als derde geëindigd in de vierde klasse. Foto's Henk Lammen.