Lake Valley opent met verlies

Venray

Het verjongde team van Lake Valley is de competitie in de topklasse D begonnen met een 1-4 thuisnederlaag tegen promovendus ZVC Holz uit Kerkrade. Lake Valley kende een vlotte start. Na vier minuten scoorde Quincy Schins met een mooie uithaal in de kruising de 1-0. Even later kwamen de bezoekers langszij: 1-1. Vlak voor rust werd een tijdstraf van Kevin Koolhof het Venrayse team noodlottig: 1-2. In het begin van de tweede helft domineerde ZVC Holz en liep uit naar 1-3. Lake Valley herstelde zich maar verder dan een schot op de paal van Joep Claassen kwam de thuisclub niet. In de slotfase nam het Venrayse team meer risico's met Kevin Beerkens als meevoetballende keeper. Dat werd al snel afgestraft door een afstandschot vanaf eigen helft: 1-4.