Lake Valley verliest van Uerdingen

Venray

Lake Valley verloor maandag het laatste oefenduel met 5-0 bij Bayer Uerdingen in Krefeld. In de eerste helft werd het jonge Venrayse team weggespeeld door de fysiek sterkere tegenstander. Het tempo laag hoog en verdedigingsfouten werden onmiddellijk afgestraft. De ruststand was 4-0. Na de pauze bood Lake Valley veel betere tegenstand. Er kwamen ook kansen, maar de Duitse doelman verkeerde in topvorm. Bayer Uerdingen wist na rust nog eenmaal doel te treffen: 5-0. Vrijdag 12 september start Lake Valley de competitie in de topklasse D met de thuiswedstrijd tegen ZVC Holz uit Kerkrade. De Zuid-Limburgers werden afgelopen seizoen kampioen in de hoofdklasse. De aftrap is om 20.00 uur in sporthal De Wetteling.