Belangrijk puntje Venray

Venray

De voetbaldames van SV Venray pakten paasmaandag een belangrijk puntje in de strijd tegen degradatie in de hoofdklasse. Op eigen veld deelden Venray en Buitenveldert 2 de punten: 1-1. In de eerste helft verzuimde de thuisploeg een voorsprong te nemen. Venray creëerde genoeg kansen, maar wist die niet te verzilveren. De rust ging dan ook in met een dubbelblanke stand. Na de pauze waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Twintig minuten voor tijd ging Venray achterin een tegen een spelen. Die ingreep van trainer Bart Denissen resulteerde ruim tien minuten later in het openingsdoelpunt. Glenda van Lieshout bediende Nadieh van de Einden op maat. Die wist het buitenkansje op waarde te schatten: 1-0. Nog geen minuut later lag de gelijkmaker al in de touwen en werd de eindstand op 1-1 bepaald. 'Enorm zuur, vooral omdat er een buitenspelluchtje aan het doelpunt hing. We hebben in de eerste helft verzuimd om afstand te nemen. Dat heeft ons in de tweede helft opgebroken, aldus trainer Denissen na afloop.