Archieffoto Peel en Maas

SVOC’01/SV United verliest topper

Sport Castenray Oirlo Sport Wanssum

In de overgangsklasse korfbal verloor SVOC’01/SV United vrijdagavond de topper tegen Odio met ruime cijfers: 5-13.

Met een mooie vrije bal nam SVOC’01/SV United de leiding, maar met drie treffers op rij had Odio bij rust een voordelige marge van twee treffers: 1-3. Na rust sloegen de gasten met afstandsschoten ongenadig toe. De thuisploeg stond verdedigend goed, kreeg echter geen grip op de vang en wist zich niet te belonen met doelputen. Binnen twintig minuten stond het 2-9 voor Odio. In de slotfase kon SVOC’01/SV United zich met enkele doelpunten herstellen, de achterstand was te groot om nog langszij te komen. De korfbalsters van SVOC’01/SV United kunnen zich op zondag 13 maart revancheren als zij op bezoek gaan bij Odio in Millingen aan de Rijn. Dit duel begint om 11.45 uur.