SV Venray hervat competitie met gelijkspel

De voetballers van SV Venray kwamen zondagmiddag niet verder dan 2-2 tegen Chevremont. Het duel werd op het kunstgrasveld van Wittenhorst in Horst gespeeld, omdat het hoofdveld in Venray onbespeelbaar was vanwege de vele regenval.

Venray kwam in de eerste helft wel op voorsprong via Niek Versteegen: 1-0. Na de gelijkmaker van de bezoekers zette Koen Verlinden de ‘thuisploeg’ weer op voorsprong. In de tweede helft kwam Chevremont, dat lang speelde met één man minder, op gelijke hoogte. Venray was daarna niet meer in staat om de winst naar zich toe te trekken.

Venray en Chevremont draaien mee in de top van de eerste klasse D.

Het duel tussen Olympia’18 en Volharding werd afgelast en wordt komende donderdag om 19.00 uur op sportpark Pelzer in Boxmeer ingehaald.