Ruud Jenneskens
Ruud Jenneskens Foto: Jolijn van Goch

Ruud Jenneskens hoofdtrainer SV Lottum/GFC’33

Sport Sport Venray

Ruud Jenneskens uit Venray is de nieuwe hoofdtrainer van het gezamenlijke eerste elftal van SV Lottum en GFC’33 uit Grubbenvorst.

Jenneskens is nu bezig aan zijn laatste seizoen als hoofdtrainer van SV Ysselsteyn en stopt aan het einde van deze voetbaljaargang ook als hoofd jeugdopleiding bij SV Venray. In het nieuwe seizoen 2022-2023 is hij actief voor het nieuwe combinatieteam van vijfdeklasser SV Lottum en vierdeklasser GFC’33. Sinds september 2020 werken beide voetbalverenigingen nauw samen binnen de oudere leeftijdsgroepen van de jeugdafdeling. Met ingang van komend seizoen (2022-2023) gaan beide clubs ook gezamenlijk een eerste elftal mannen formeren.  

Ed Peters, bestuurslid technisch zaken bij GFC’33 is verheugd: “Met Ruud halen we een ervaren trainer binnen, een echt voetbaldier. We zijn heel blij dat Ruud het nieuwe vlaggenschip van beide clubs onder zijn hoede wil nemen en er één groep van wil gaan smeden.” Dat wordt bevestigd door zijn Lottumse collega-bestuurder en tevens selectiespeler Lukas Vostermans: “Ruud is met UEFA A hoog opgeleid en mag zelfs assistent zijn in het betaald voetbal. Toch kiest hij bewust voor clubs op een wat lager niveau waar hij wat neer kan zetten. Alle spelers die met Ruud gesproken hebben zijn dan ook erg enthousiast.”

Uit de krant