<p>Mandy Passon (links) en Frans Koenen stoppen na dit seizoen.</p>

Mandy Passon (links) en Frans Koenen stoppen na dit seizoen.

(Foto: Henk Lammen)

Koenen en Passon stoppen na dit seizoen

  Sport

Trainer Frans Koenen en assistent-trainer Mandy Passon hebben te kennen gegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen bij de selectie van eersteklasser SV Venray.

Dat meldt het bestuur van de Venrayse voetbalvereniging op haar website. ‘Wij vinden het jammer, temeer omdat we zeer tevreden zijn over de samenwerking. De selectie is inmiddels op de hoogte gesteld, Frans Koenen en Mandy Passon hebben aangegeven samen met de selectie dit seizoen  voor de prijzen te willen gaan’, aldus de bestuursverklaring. ‘Wij wensen hen nog veel succes en hopen straks op een mooie manier afscheid te kunnen nemen. De technische commissie gaat op zoek naar vervanging voor seizoen 2022-2023’. SV Venray staat op dit moment derde in de eerste klasse D met dertien punten uit vijf duels, maar heeft minder verliespunten dan de nummers een en twee, Deurne (8-19) en Chevremont (8-18).

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten