Foto: Depositphotos

SV United verliest restant gestaakte duel

  Sport

Het eerder vanwege een blessure bij de scheidsrechter gestaakte duel Melderslo-SV United in de derde klasse D is donderdagavond uitgespeeld.

Met nog dertig minuten op de klok en een 0-0 stand begonnen beide ploegen met een scheidsrechtersbal voor SV United aan het restant, maar was het Melderslo dat met 2-1 aan het langste eind wist te trekken. Voor de gasten scoorde Stef Kersten uit een strafschop. Zondag 28 november speelt SV United, dat met zeven punten uit zeven duels op de tiende plek van de ranglijst staat, uit tegen Germania. Melderslo staat met veertien punten uit zes wedstrijden op plek drie. De ploeg van trainer-coach Freek Thoone uit Leunen kruist zondag in een uitduel de degens met Groesbeekse Boys. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten