<p>Wout Poels was afgelopen zomer nog succesvol in de Tour de France.</p>

Wout Poels was afgelopen zomer nog succesvol in de Tour de France.

(Foto: Cor Vos)

Poels blijft toch bij Bahrain Victorious

  Sport

Wielrenner Wout Poels heeft zijn contract bij Bahrain Victorious met één jaar verlengd. De klimmer uit Blitterswijck leek na dit seizoen afscheid te nemen van de ploeg, maar volgens WielerFlits is er toch overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis.

Poels reed vijf jaar in dienst van de Nederlandse ploeg Vacansoleil, één jaar fietste hij in de clubkleuren van Omega Pharma-Quick Step en daarna was hij vijf jaar lang onderdeel van de succesformatie Team Sky. Nu gaat hij zijn derde jaar in bij Bahrain Vicotorious.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten