<p>Wout <em>Poels</em> vertrekt bij de ploeg <em>Bahrain</em>-Victorious. </p>

Wout Poels vertrekt bij de ploeg Bahrain-Victorious.

(Foto: Bahrain-Victorious)

Wout Poels weg bij team Bahrain

  Sport

Wielrenner Wout Poels uit Blitterswijck gaat Bahrain Victorious na twee jaar verlaten. Het huidige team maakt op social media bekend dat het contract van de 34-jarige Blitterswijckse klimmer niet wordt verlengd.

Wout Poels koerste de afgelopen twee jaar voor het wielerteam. Eerder verdedigde hij de kleuren van Vacansoleil-DCM, Omega Pharma-Quick-Step en Team Sky in het profpeloton. In een bericht op Twitter neemt Bahrain-Victorious afscheid van zes renners, onder wie Poels. ‘Het was een genoegen, we wensen je het allerbeste voor de toekomst’, aldus de Bahrain Victorious-leiding. Wout Poels wist in zijn periode bij de internationale wielerploeg geen zege te boeken. Hij reed dit jaar in de Tour de France wel een paar dagen in de bolletjestrui, maar eindigde in het bergklassement als tweede achter Tourwinnaar Tadej Pogacar. Het is nog onduidelijk voor welke ploeg Poels volgend jaar rijdt.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten