Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Thijs Frederix pakte de dagzege bij de quads specials.</p>

Thijs Frederix pakte de dagzege bij de quads specials.

(Foto: Maycel de Bruijn)

Zeges en ereplaatsen motorcrossers

  Sport

Tijdens motorcrosswedstrijden in Overloon, Oss en Reusel hebben de regionale motorcross drie zeges en nog eens drie podiumplaatsen behaald. Thijs Frederix (Oirlo) eiste in de klasse quads specials de dagzege voor zich op. Frederix reed in Overloon in beide manches van start tot finish aan de leiding.


Jesse Rutten (Wanssum) won in de klasse 65cc/85cc beginners beide manches met groot verschil en Stan Pijpers (Wanssum) mocht met de derde plaats het erepodium betreden in de klasse 65cc kleine wielen. Op zondag was het de beurt aan de nationalen klassen. In de damesklasse was Amber Simons uit Well oppermachtig. Zij won beide manches met ruim één minuut voorsprong. Na twee wedstrijden staat Simons ook aan de leiding in de tussenstand van het NK.

In Reusel bemachtigde Britt Jans-Beken een podiumplaats. Met twee keer de derde plaats in beide manches werd de Wanssumse ook derde in het dagklassement van het ONK Women.

In Oss vond de vierde wedstrijd van het ONK Quads Masters plaats. Joe Maessen uit Ysselsteyn behaalde hier met een tweede en derde plaats in de manches de tweede plaats in het dagklassement. In de tussenstand van het kampioenschap staat Maessen op 13 punten van leider Rick Haverdil (Beuningen) ook op de tweede plaats.

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas alle uitslagen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten