Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Ron Koenen

Geen ereplaats voor biljarter René Dericks

  Sport

Oud-Venraynaar René Dericks heeft tijdens het Nederlands kampioenschap biljart artistiek in Sittard geen ereplaats in de wacht kunnen slepen.

Dericks strandde in zijn poule na een 2-3 verlies tegen de latere finalist Patrick de Haan, won met 3-1 tegen Benny Smits en verloor zijn laatste poulewedstrijd tegen halve finalist Erik Vijverberg met 3-0. In de finale versloeg Jop de Jong zondag met 3-0 Patrick de Haan. Het was al de derde titel voor de pas 24-jarige De Jong.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten