Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Tennisclinic Rob Brandsma

  Sport

Op uitnodiging van tennisschool Maascourt verzorgde Rob Brandsma zaterdagmiddag een tennisclinic op de banen van Vlakwater in Venray.

Het werd geen doorsnee clinic want tennisrackets en -ballen bleven veelal opgeborgen. Brandsma is namelijk een fysieke trainer die tal van wereldsterren onder zijn hoede heeft gehad. Zo trainde de oud-inwoner van Wanssum samen met Angelique Kerber, de voormalige nummer een van de wereldranglijst, en Victória Azárenka die in de top tien van die ranglijst stond geklasseerd. Nu is Brandsma fysieke trainer van Elise Mertens, de Belgische die furore maakt als dubbelspeelster. Het selecte groepje talenten van de Venrayse tennisschool werd na een warming-up onderworpen aan oefeningen die in het teken stonden van balans, ritme, stabilisatie, reactievermogen, werpscholing, kracht, snelheid en uithoudingsvermogen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten