Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Mike Teunissen start op woensdag 12 mei in de Ronde van Hongarije. &nbsp;</p>

Mike Teunissen start op woensdag 12 mei in de Ronde van Hongarije.  

(Foto: Bram Berkien / Team Jumbo Visma)

Teunissen keert terug in het peloton

  Sport

Wielrenner Mike Teunissen uit Ysselsteyn keert terug in het wielerpeloton. De renner van Team Jumbo-Visma is hersteld van een blessure en start op woensdag 12 mei in de Ronde van Hongarije. De meerdaagse wielerwedstrijd duurt tot en met komende zondag.


“Ik ben vrij nerveus over mijn terugkeer”, vertelt Teunissen op de website van zijn ploeg. “Mijn laatste race is heel lang geleden, maar ik heb me goed kunnen voorbereiden. Ik ben benieuwd hoe het straks gaat. Afgelopen week heb ik wat testen gedaan bij de fysio en dat zag er allemaal goed uit. Ik heb geen problemen meer. Ook de trainingen gingen uitstekend de afgelopen tijd en de Ronde van Hongarije wordt mijn eerste test.” Teunissen start, als alles volgens plan verloopt, later dit jaar ook in de Tour de France.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten