Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Excelsior-directeur Ferry de Haan begroet Stijn van Gassel.</p>

Excelsior-directeur Ferry de Haan begroet Stijn van Gassel.

(Foto: Website Excelsior Rotterdam)

Doelman Stijn van Gassel naar Excelsior

  Sport

Excelsior Rotterdam heeft zich opnieuw versterkt met het oog op het komende seizoen. Doelman Stijn van Gassel uit Ysselsteyn heeft een contract ondertekend voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar. Bij Helmond Sport kwam de 24-jarige doelman in de afgelopen seizoenen tot ruim 160 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. 


“Wij zijn heel blij dat wij Stijn aan ons hebben kunnen binden’’, stelt directeur Ferry de Haan op de website van de club. “Hij is niet alleen een goede doelman, maar ook een jonge, gretige en ervaren speler. Stijn is ontzettend ambitieus, ziet Excelsior niet als eindstation, maar wil als eerste doel gaan presteren met Excelsior. We hebben hem afgelopen jaar veel aan het werk gezien. Met Excelsior hebben we alleen al vier keer tegen Helmond Sport gespeeld. In de oefenwedstrijd in de voorbereiding trok hij al onze aandacht. Hij speelt met lef en gaat met veel overtuiging voor lange ballen. Zijn manier van keepen spreekt ons enorm aan.”

Voor meer informatie klik hier

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten