Streep door Vlakwatercross | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De Vlakwatercross 2021 is vanwege de coronapandemie afgelast.</p>

De Vlakwatercross 2021 is vanwege de coronapandemie afgelast.

(Foto: ATV Venray)

Streep door Vlakwatercross

  Sport

De Peel en Maas TV Scholierenlopen, de Rühl, Haegens Molenaar lange en korte cross en de Jumbo Winters Jeugdlopen bij de jaarlijkse Vlakwatercross gaan dit jaar niet door.

ATV Venray had eind november de gedachte en de intentie deze veldlopen in bosgebied Vlakwater te kunnen houden door verplaatsing van de wedstrijddata naar 27 en 28 maart. Maar door de recente ontwikkelingen en onzekerheden met betrekking tot het coronavirus is echter besloten om de Vlakwatercross 2021 af te gelasten. De 45ste editie van de Vlakwatercross, in het laatste weekeinde van januari, staat nu gepland op 29 en 30 januari 2022.

ATV Venray gaat zich in de komende maanden richten op het volgende jaarlijkse loopfestijn, namelijk de Merseloop, op zaterdag 26 juni in het dorpscentrum van Merselo. Tevens gaat de vereniging zich richten op het komende baanseizoen en met name de deelneming aan de nationale baancompetitie 2021. ATV Venray heeft zich met liefst zes jeugdteams ingeschreven voor deze competitie waarvan zij hoopt dat deze dit jaar wel doorgaat. Daarnaast zullen ook nog een aantal pupillenteams deelnemen aan de regionale pupillencompetitie, de Atletic Champs. Ook de triatlon heeft zich weer aangemeld voor de jaarlijkse deelname aan de competitie. 

ATV Venray hoopt dat de jeugdtrainingen tot en 18-jarigen die nu wel doorgaan spoedig kunnen worden uitgebreid voor de overige actieve leden van de vereniging, namelijk de hardlopers, de tri-atleten en de wandelaars.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten