Sjoerd van der Coelen nieuwe trainer Wittenhorst | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Sjoerd van der Coelen (rechts) wordt de nieuwe hoofdtrainer van Wittenhorst.&nbsp;</p>

Sjoerd van der Coelen (rechts) wordt de nieuwe hoofdtrainer van Wittenhorst. 

(Foto: website Wittenhorst)

Sjoerd van der Coelen nieuwe trainer Wittenhorst

  Sport

Sjoerd van der Coelen (40) uit Venray wordt vanaf volgend seizoen hoofdtrainer van eersteklasser Wittenhorst. Dat heeft de Horster club vrijdagavond bekendgemaakt. 

Van der Coelen was in  het verleden al een periode actief bij Wittenhorst als jeugdtrainer. Ook was hij toen tijdelijk interim-hoofdtrainer bij het eerste elftal, destijds uitkomend op derdeklasseniveau, zo meldt de voetbalvereniging op haar website. Als hoofdtrainer was hij daarna actief bij  SVEB (twee jaar), Volharding (vier jaar) en sinds drie jaar bij Venlosche Boys.

Sjoerd van der Coelen is de opvolger van Ton Kosterman uit Wijchen, die na drie jaar Wittenhorst verlaat. 

https://www.rksv-wittenhorst.nl/nieuws/sjoerd-van-der-coelen-nieuwe-hoofdtrainer-wittenhorst

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten