Ik rooj maar wat voetbalquiz online en op tv | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Jaap Litjens (links) en Freek Thoone, initiatiefnemers voetbalquiz op Peel en Maas TV.&nbsp;</p>

Jaap Litjens (links) en Freek Thoone, initiatiefnemers voetbalquiz op Peel en Maas TV. 

(Foto: Henk Lammen)

Ik rooj maar wat voetbalquiz online en op tv

  Sport

Wie kreeg ooit de eerste rode kaart van het Nederlands elftal? Wat is de oudste profclub in de wereld? En welke Nederlandse doelman werd geboren in Voorhout? Zo maar drie vragen die voorbij kunnen komen tijdens de eerste digitale editie van de Ik rooj maar wat voetbalquiz op vrijdag 18 december om 20.00 uur op Peel en Maas TV. De quiz is een initiatief van Jaap Litjens en Freek Thoone uit Leunen. De twee bevlogen voetballiefhebbers gaan de deelnemende koppels met allerhande op voetbal gerichte vragen testen op hun kennis. 

De thuisquiz wordt live via het YouTube- en het tv-kanaal van Peel en Maas TV uitgezonden. De presentatie van het programma is in handen van de twee vrienden. Voor de technische realisatie en de organisatie van de quiz steken Robert-Paul Hulsman en Gijs Schapendonk van Proeflokaal Goesting, dat speciaal voor deze gelegenheid weer als studio wordt ingericht, hun handen uit de mouwen. Zij zetten sinds de uitbraak van het coronavirus al meerdere keren onder meer de thuisquiz Ik rooj maar wat op touw.

Inschrijven voor de Ik rooj mar wat voetbalquiz kan vanaf vandaag (donderdag) via de website www.ikroojmaarwat.nl. Alleen koppels kunnen zich aanmelden. Deelname is gratis. “Het wordt een gezellige avond. En natuurlijk zorgen we voor een aantal mooie prijzen voor de winnaars van de quiz”, besluit Freek Thoone. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten