Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Depositphotos

Tennissers mogen toch dubbelen

  Sport

Na de uitleg van minister-president Mark Rutte was er dinsdagavond wat verwarring of er wel gedubbeld mag worden door tennissers. De uitleg is helder: dubbelen mag, maar wel als er altijd voldoende afstand wordt gehouden. De regels gelden voor alle tennissers van 18 jaar of ouder en blijven minimaal vier weken van kracht.


Ook in de tenniswereld zijn competitiewedstrijden verboden vanwege de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Alleen recreatief tennissen is toegestaan.

https://www.knltb.nl/nieuws/2020/10/corona-update-competities-stopgezet-vrij-spelen-en-training-blijft-mogelijk/

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten