Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Quadrijder Joe Maessen in actie. &nbsp;</p>

Quadrijder Joe Maessen in actie.  

(Foto: Maycel de Bruijn)

Podiumplaatsen voor Joe Maessen en Stan Pijpers

  Sport

In het afgelopen weekend kwamen slechts enkele regionale motorcrossers in actie. 

Stan Pijpers uit Wanssum reed zaterdag met een derde en vierde plaats in de manches naar de derde plaats in het dagklassement van het ONK 50cc tijdens wedstrijden in Varsseveld. Hierdoor eindigde Pijpers in de eindstand van deze klasse op de derde plaats. 

Op zondag was het de beurt aan de regionale quadrijders tijdens de derde wedstrijd voor het ONK quads masters. Voor Joe Maessen uit Ysselsteyn waren de druiven zuur. Maessen ging in beide manches bij het ONK quads masters gedurende de manche aan de leiding. Tot twee keer toe moest hij echter in de eindfase van de manche de leiding afstaan. Met twee tweede plaatsen in de manches eindigde Maessen op de derde plaats in het dagklassement. 

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas alle uitslagen. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten