Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De trotse winnaars Hedse Boulers 1.</p><p><br></p>

De trotse winnaars Hedse Boulers 1.


(Foto: Jan Derikx)

Hedse Boulers winnaar wintercompetitie

  Sport

Hedse Boulers 1 heeft zaterdag de finale van de Harry Maessen Wintercompetitie op het Bouledromecomplex aan de Hoopweg in Venray gewonnen. 

Het jeu-de-boulesteam versloeg in de finale De Lönse Boulers 1. In de afgelopen wintermaanden namen veertien teams aan deze competitie deel, maar de finale in april werd vanwege corona uitgesteld. Binnen de richtlijnen van het RIVM zijn de finalewedstrijden afgelopen zaterdag alsnog, in de buitenlucht, gespeeld.  De competitie werd op touw gezet door Stichting Een Bouledrome voor Venray en omgeving.

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas alle uitslagen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten