Logo peelenmaasvenray.nl
<p>SV Ysselsteyn beker na een 3-0 zege op Heijen door in de beker.&nbsp;</p>

SV Ysselsteyn beker na een 3-0 zege op Heijen door in de beker. 

(Foto: Rikus ten Brücke)

Ysselsteyn bekert verder na derde zege, meer uitslagen

  Sport

Ysselsteyn heeft de volgende ronde van de beker bereikt. Het elftal van trainer Ruud Jenneskens won zondagmiddag ook zijn derde duel. Heijen werd op het eigen sportpark De Vlies in Ysselsteyn met 3-0 verslagen. Martijn Janssen zorgde na twintig minuten voor de openingstreffer. Vlak voor rust maakte Mike Arts de 2-0. Diezelfde Arts besliste de wedstrijd na rust definitief.

Venray won in Geleen met ruime cijfers (0-3) van FC Geleen. De drie Venrayse treffers vielen na de rust en werden gemaakt voor Niek Versteegen (2) en Jeroen Vullings. Ook Venray, Volharding en Merselo zijn een ronde verder in de beker. 

Andere bekeruitslagen

Braakhuizen-SSS’18: 4-2
RVU-Volharding: 3-5
SV United-VVV’03: 3-0
MVC-SVOC’01: 2-0
SV Lottum-SV Oostrum: 1-4
Fiducia-Leunen: 1-1
Merselo-FCV-Venlo: 4-3
Holthees-Boekel Sport: 0-4
Sporting ST-SVEB: 2-1

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas een verslag van alle bekerduels.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten