Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Stan van Dijck in actie voor VVV-Venlo.&nbsp;</p>

Stan van Dijck in actie voor VVV-Venlo. 

(Foto: Persfoto VVV-Venlo)

Stan van Dijck wint Jan Klaassens Award

  Sport

De jaarlijkse Herman Teeuwen Memorial vond afgelopen vrijdag plaats,  de laatste test voor de Venlose Koelclub vóór de start van de Eredivisie. Traditiegetrouw wordt voorafgaand aan deze wedstrijd van VVV-Venlo de Jan Klaassens Award uitgereikt. De prijs voor het grootste talent uit de Venlose jeugdopleiding ging dit jaar naar Venraynaar Stan van Dijck.

Naast het winnen van de Jan Klaassens Award wist Van Dijck dit jaar al meer persoonlijk succes te behalen. Zo tekende de 19-jarige voetballer uit Venray eerder dit jaar al zijn eerste profcontract bij de club uit Venlo. Stan van Dijck doorliep vele elftallen in de jeugd en is inmiddels aangesloten bij selectie van de Venlose hoofdmacht. Stan van Dijck maakte op 14 december 2019 zijn Eredivisiedebuut, als invaller voor Roel Janssen in een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle.

De Jan Klaassens Award werd dit jaar voor de veertiende keer uitgereikt. Eerder wisten spelers als Willem Janssen, Niels Fleuren, Vito van Crooy, Evert Linthorst en Simon Janssen de award te winnen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten