Logo peelenmaasvenray.nl
Jubilaris Frans Vervoort werd in de bloemetjes gezet.
Jubilaris Frans Vervoort werd in de bloemetjes gezet. (Foto: Persfoto)

Scheidsrechters huldigen twee jubilarissen

  Sport

Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray heeft twee jubilarissen in het zonnetje gezet: Chrit Joosten (40 jaar lid) uit Overloon en Frans Vervoort (50 jaar) uit Sevenum. 

Erelid Chrit Joosten (66) was bestuurslid en dertien jaar voorzitter van de vereniging. Als scheidsrechter schopte hij het tot groep 1 (hoofdklasse). Daarna werd hij zeer actief voor de KNVB: als spelregeldocent, rapporteur, begeleider, coach en nu als waarnemer betaald voetbal. Ook is hij elk jaar betrokken bij de organisatie van de succesvolle Paaswandeltocht.

Lid van Verdienste Frans Vervoort (86) is al vijftig jaar lid. Hij was scheidsrechter bij de KNVB. In 2002 koos de vereniging hem als ‘vrijwilliger van het jaar’ en in 2016 kreeg hij een Gouden Schoffel voor zijn vele werk in en rond clubhuis Trefhove. Sinds 1994 is Vervoort bestuurslid van de Stichting Vrienden van de Scheidsrechter, die sponsors werft en de vereniging financieel ondersteunt.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten