Logo peelenmaasvenray.nl
Proosten op een succesvolle samenwerking door Lonneke Voermans, Nicole van der Burg en Herman Rutten.
Proosten op een succesvolle samenwerking door Lonneke Voermans, Nicole van der Burg en Herman Rutten. (Foto: Henk Lammen)

Samenwerking SVOC’01 en SV United bekrachtigd

  Sport

Aan het einde van een lange korfbaldag voor de jeugd werd afgelopen zaterdag op sportpark De Heesakker in Oirlo de samenwerking bekrachtigd tussen de korfbalafdelingen van SV United en SVOC’01.

Beide clubs werken met ingang van dit nieuwe seizoen 2020-2021 intensief samen met elkaar. Voorzitter Herman Rutten (SV United) en voorzitter korfbal Lonneke Voermans (SVOC’01) ondertekenden een samenwerkingsconvenant. Zij deden dit onder het toeziend oog van Nicole van der Burgt, voorzitter van de korfbalafdeling van SV United (foto). Beide korfbalverenigingen gaan vooralsnog met twee seniorenteams en zeven jeugdteams samen de competitie in. Senioren 1 en 2, drie A-teams en twee teams in de B- en C-categorie. Foto’s Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten