Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen
Coronavirus

Korfbal, volleybal en hockey afgelast

  Sport

Alle hockey-, volleybal- en korfbalduels waarbij Brabantse teams zijn betrokken gaan komend weekend vanwege het coronavirus niet door.

De drie sportbonden hebben dat woensdag bekendgemaakt. Zo komen het eerste vrouwen- en mannenteam van hockeyclub Venray, thuis tegen respectievelijk Deurne en Nuenen, niet in actie. Ook de korfbalsters van SVOC'01 (tegen Klick'15) en de volleybalsters van Set Up (donderdagavond tegen Apollo Mill) spelen niet. De afgelasting geldt voor alle jeugd- en seniorenwedstrijden met Brabantse clubs. Archieffoto Peel en Maas.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten