Logo peelenmaasvenray.nl
Vanwege de regenval werden veel voetbalwedstrijden zondag afgelast.
Vanwege de regenval werden veel voetbalwedstrijden zondag afgelast. (Archieffoto )

Opnieuw zege SV Venray, voetbaluitslagen

  Sport

Venray pakte zondagmiddag in de eerste klasse D opnieuw drie punten. Dit keer in het uitduel met BSV Limburgia: 2-3.

De gasten kwamen voor de rust op voorsprong door een goal van Timo van de Voort. In de tweede helft schoot Stan Kersten Venray met twee doelpunten naar een veilig ogende 0-3 voorsprong, waarna  de thuisploeg in de slotfase terugkwam tot 2-3.  Venray hield echter stand en wist de drie belangrijke punten uit het vuur te slepen. In diezelfde klasse speelde hekkensluiter SSS'18 in Stein gelijk tegen De Ster: 1-1. 

In de tweede klasse H won het in de onderste regionen van de ranglijst vertoevende Volharding het uitduel met Helvoirt: 1-2. Belangrijk, want door deze overwinning haakt de Vierlingsbeekse ploeg weer aan bij de middenmoot.

De voetbalsters van SSS'18 speelden in de eerste klasse met 2-2 gelijk tegen de nummer laatst op de ranglijst, FC Kunde.

Vanwege de regenval werden de overige wedstrijden van voetbalteams uit de regio Venray afgelast. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten