Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

St. Petrus' Bandenschool wint scholierenloop

  Sport

De St. Petrus' Bandenschool is opnieuw winnaar geworden van de Vlakwaterbokaal tijdens de 44ste editie van de Vlakwatercross Venray. Op de tweede plaats eindigde De Bongerd en de Meent uit Leunen werd derde.

De 31ste uitgave van de scholierenloop werd zaterdag onder prima weersomstandigheden gelopen. Aan deze editie op een pittig parcours namen liefst 244 scholieren deel in het stadsbos van Venray. Ook de estafettelopen met twaalf teams van vier personen vergrootten het succes van dit evenement. St. Petrus Bandenschool werd ook winnaar van de beker als actiefste school met procentueel (17,92 procent) het meeste aantal deelnemers. Coninxhof werd tweede met 14,63 procent voor de Montessorischool met 9,82 procent. ATV Venray kan terugkijken op een geslaagd evenement van de Peel en Maas TV Scholierenlopen.

Op zondag 26 januari wordt de 44ste Vlakwatercross gehouden. Gelet op het grote aantal voorinschrijvingen, verwacht ATV Venray weer mooie wedstrijden op de hardloopparcoursen.

Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten