Logo peelenmaasvenray.nl
Scholieren kunnen ook komende zaterdag  trainen voor de Vlakwatercross.
Scholieren kunnen ook komende zaterdag trainen voor de Vlakwatercross. (Foto: ATV Venray)

Scholieren trainen voor Vlakwatercross

  Sport

Afgelopen zaterdag hebben zo'n dertig leerlingen van basisscholen in  Vlakwater getraind voor de Peel en Maas TV Scholierenloop van ATV Venray op zaterdag 25 januari.

'Het was mooi weer en een leuke bijeenkomst op het terrein achter Jong Nederland aan de Kempweg', meldt de organisatie. Zaterdag 18 januari staat de tweede training op agenda. Alle kinderen van de basisschool zijn om 10.00 uur welkom op de parkeerplaats bij de Perdstal om zich een uur voor te bereiden op de scholierenloop van de Vlakwatercross. Aanmelden voor de training is niet nodig en deelname is gratis.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten