Logo peelenmaasvenray.nl
Voetbaltrainer Stef van Asten heeft zijn contract verlengd bij Merselo
Voetbaltrainer Stef van Asten heeft zijn contract verlengd bij Merselo (Foto: archief Peel en Maas)

Stef van Asten langer bij Merselo

  Sport

Stef van Asten gaat voor zijn derde seizoen bij vijfdeklasser Merselo. De trainer uit Westerbeek heeft zijn aflopende contact met één seizoen verlengd. De contractverlening werd op 1 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie bij Merselo bekendgemaakt.

Van Asten was als speler onder meer actief voor Volharding uit Vierlingsbeek en DSV uit Sint Anthonis. Merselo is de tweede klus voor Van Asten als hoofdtrainer. Eerder stond hij drie jaar aan het roer bij Sambeek. Van Asten nam in Merselo het stokje over van Marcel Peters. Merselo heeft dit seizoen de smaak te pakken in de vijfde klasse F. De ploeg is koploper met 26 punten uit elf wedstrijden. Achtervolger Resia pakte 25 punten en speelde eveneens elf duels. Merselo hervat de competitie op zondag 19 januari met een uitwedstrijd tegen SVOC'01. Foto: Yvonne Jacobs.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten