Logo peelenmaasvenray.nl
BVV'27 veroverde onder leiding van Alex Londar de Venray Cup.
BVV'27 veroverde onder leiding van Alex Londar de Venray Cup. (Archief Peel en Maas)

Alex Londar verlengt bij BVV'27

  Sport

Alex Londar is ook volgend seizoen trainer bij vijfdeklasser BVV'27. De 49-jarige oefenmeester uit Cuijk heeft zijn contract met één seizoen verlengd. Londar is bij BVV'27 bezig aan zijn eerste seizoen. 

BVV'27 is momenteel de hekkensluiter van de vierde klasse G. De ploeg won dit seizoen slechts een keer en dat was op de eerste speeldag tegen Hegelsom: 1-0. De club uit Blitterswijck haalde vier punten uit elf wedstrijden. BVV'27 hervat de competitie op zondag 19 januari met een uitwedstrijd tegen Stormvogels'28.

Londar was als speler actief bij de jeugdselecties van JVC Cuijk en bij de senioren in de eerste elftallen van JVC Cuijk, Olympia'18 en Stormvogels'28. Als trainer begon Londar bij de jeugd van JVC Cuijk, daarna had hij de tweede elftallen van JVC Cuijk en Olympia'18 onder zijn hoede.

Voor zijn komst naar BVV'27 was Londar actief als trainer van de JO19 bij achtereenvolgens Volharding uit Vierlingsbeek, Olympia'18 uit Boxmeer en SSS'18 uit Overloon.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten