Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Moeizame zege handbalsters; uitslagen overige sporten

  Sport

De handbalsters van Manual blijven winnen in de tweede klasse. Zondag werd een moeizame zege behaald in de uitwedstrijd tegen Beekse Fusieclub 4: 18-20.

De door blessures gehavende gasten, Manual had slechts twee wisselspeelsters tot de beschikking, liepen voor rust uit naar een kleine marge van drie treffers: 6-9. Al na tien minuten viel ook Maaike Lipman in de eerste helft uit met een blessure, waardoor het aantal speelsters verder werd uitgedund. In een fysiek harde wedstrijd vergrootte Manual na rust het verschil tot vijf doelpunten, maar zag de thuisploeg in de slotminuten nog gevaarlijk dichtbij komen. De twee punten gingen uiteindelijk toch mee naar Venray. Ankie Billekens en Joy Jakobs (foto) waren met zeven treffers het meest schotvaardig bij Manual. Met 24 punten uit twaalf duels blijven de Venrayse handbalsters met de maximale score ongeslagen koploper. Archieffoto Peel en Maas.

Volleybal

Vrouwen SV Aspargos-ActiveRooy 0-4

Handbal

Mannen Handbal Someren-Manual 28-19

Vrouwen Beekse Fusie Club 4-Manual 18-20

Zaalhockey

Vrouwen Venray-HC Boekel 7-3

Vrouwen Venray-HC Gemert 7-1

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten