De handballers van kampioen Manual zijn genomineerd voor de titel Sportploeg van het jaar.
De handballers van kampioen Manual zijn genomineerd voor de titel Sportploeg van het jaar. (Archief Peel en Maas)

Stem op de genomineerden sportgala Venray

  Sport

Het stemmen op de genomineerden voor het Peel en Maas TV Sportgala Venray via de website www.sportforumvenray.nl is geopend.

Tot zaterdag 21 december 12.00 uur kan worden gestemd op de sporters. Tijdens het gala op maandag 23 december in Zaal Zeven dragen coryfeeën uit de historie van SV Venray bij aan het thema: 'De Koffer'. Zij zullen een voorwerp met een verhaal in de koffer leggen. De koffer zal volgend jaar worden gebruikt voor een sociaal voetbalcafé in Venray. Tijdens het sportgala treden de buuttereedners Helga Cornelissen, Andy Marcelissen en Jan Pijnenborg op.

Volgend jaar start in Venray een bijzonder project: een voetbalcafé waarbij senioren en mensen met (beginnende) dementie bijeenkomen om aan de hand van voetbalplaatjes, verhalen en attributen van bekende voetballers en momenten uit de historie van SV Venray, VVV-Venlo en Nederlands Elftal met elkaar in gesprek te gaan. De plaatjes, verhalen en attributen zitten in een koffer, die iedere bijeenkomst wordt meegenomen. Oud-spelers van SV Venray en VVV-Venlo worden uitgenodigd het café een keer te bezoeken.

Voor meer informatie kijk op https://sportforumvenray.nl/.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten