Genomineerden sportgala Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
De Venrayse hockeyers zijn opnieuw genomineerd voor Sportploeg van het jaar.
De Venrayse hockeyers zijn opnieuw genomineerd voor Sportploeg van het jaar. (Archief Peel en Maas)

Genomineerden sportgala Venray

  Sport

De jury van Peel en Maas TV Sportgala Venray heeft de genomineerden voor de Venrayse sportprijzen gepresenteerd. In zes categorieën zijn de namen bekendgemaakt.

Het thema dit jaar is Een koffer met verhalen. Gasten uit de voetbalhistorie van Venray zullen voorwerpen met een verhaal in een koffer leggen, dat volgend jaar wordt gebruikt tijdens speciale voetbalcafés in Venray. Tijdens het sportgala treden drie buuttereedners op: Helga Cornelissen, Andy Marcelissen en Jan Pijnenborg. Het sportgala vindt plaats op maandagavond 23 december in Zaal Zeven. De kaartverkoop start 6 december.

Kaarten voor het Peel & Maas TV Sportgala Venray kosten 6.50 euro (inclusief 1 consumptie) en zijn met ingang van vrijdag 6 december te koop bij:
- VVV Venray: Monseigneur Goumansplein 1 in Venray;
- Van den Munckhof: Keizersveld 19 in Venray;
- Kwalitaria Forest: Jan Poelsweg 12 in Ysselsteyn.

Meer informatie over de nominaties staat op de website van het Venrayse sportgala. 

https://sportforumvenray.nl/nieuws/

https://sportforumvenray.nl/genomineerden/

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten