Vullings langer bij Volharding | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Johan Vullings heeft zijn contract met Volharding met een jaar verlengd.
Johan Vullings heeft zijn contract met Volharding met een jaar verlengd. (Archieffoto Peel en Maas)

Vullings langer bij Volharding

  Sport

Trainer Johan Vullings (40) heeft zijn contact bij tweedeklasser Volharding verlengd. De coach uit Venray heeft een contact tot medio 2021.

Vullings is in Vierlingsbeek bezig aan zijn tweede seizoen. De tweedeklasser heeft opnieuw een optie voor één seizoen in de nieuwe verbintenis opgenomen.  Eerder was hij als speler en als trainer van het tweede team actief bij Volharding. De trainer was eerder werkzaam bij Hapse Boys.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten