Paul Verhaegh te gast bij scheidsrechters | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Drievoudig international Paul Verhaegh.
Drievoudig international Paul Verhaegh. (Persfoto)

Paul Verhaegh te gast bij scheidsrechters

  Sport

Op dinsdagavond 26 november is FC Twente-voetballer en drievoudig international Paul Verhaegh (36) uit Kronenberg te gast bij Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray. Hij wordt geïnterviewd door Stan Verhaag over zijn jaren in de Bundesliga, zijn terugkeer naar Nederland (FC Twente) en natuurlijk zijn ervaringen met scheidsrechters.

Paul Verhaegh begon zijn carrière bij SV Kronenberg, maar werd al snel gescout door VVV en later PSV. Zijn debuut in het betaald voetbal maakte hij voor AGOVV, zijn debuut in de Eredivisie voor FC Den Bosch. Hij beleefde succesvolle jaren bij Vitesse en koos in 2010 voor een avontuur bij FC Augsburg, waarmee hij promoveerde naar de Bundesliga. Verhaegh deed het daar zo goed dat Louis van Gaal hem bij Oranje haalde voor het WK 2014, waar de Kronenberger de cruciale achtste finale speelde tegen Mexico. In 2017 tekende hij een contract bij VFL Wolfsburg; aan het begin van het huidige seizoen stapte hij over naar FC Twente, dat zich moeiteloos staande houdt in de Eredivisie.

Kronenberger Paul Verhaegh (zoon van scheidsrechter Jeu Verhaegh) gaat tijdens de avond in gesprek met Venraynaar Stan Verhaag. Wie is de allerbeste speler tegen wie Paul Verhaegh het als rechtsback heeft opgenomen? Hoe is Louis van Gaal in het echt? Wat is het verschil tussen Eredivisie en Bundesliga? Wat maakt een scheidsrechter tot een goede scheidsrechter? Is de VAR een vloek of een zegen? De bijeenkomst vindt plaats bij de COVS aan de Kasteellaan in Horst. Aanvang 19.30 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten