Supportersdag Mike Teunissen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Ysselsteyn werd dankzij de prestaties van Mike Teunissen tijdens de afgelopen  Tour de France omgedoopt tot Yellowsteyn.
Ysselsteyn werd dankzij de prestaties van Mike Teunissen tijdens de afgelopen Tour de France omgedoopt tot Yellowsteyn. (Foto: Willie Koonings)

Supportersdag Mike Teunissen

  Sport

De jaarlijkse supportersdag (en tevens seizoenafsluiting) van wielrenner Mike Teunissen wordt dit jaar op zaterdag 19 oktober gehouden bij Roelanzia in Ysselsteyn.

Het programma  start om 12.30 uur, waarna de liefhebbers om 13.00 uur samen met de renner van Team Jumbo-Visma een wielertocht van circa  60 km op de racefiets kunnen afleggen. Leden die niet meefietsen zijn vanaf 15.00 uur van harte welkom bij Roelanzia. Rond 15.45 uur wordt in het zalencentrum in Ysselsteyn gestart met het interview met Teunissen, die met zijn  etappezege in de afgelopen Tour de France en zijn gele trui wielerhistorie schreef. Vervolgens staat de jaarlijkse wielerquiz op de rol.  Opgeven kan door een mail te sturen naar de supportersclub via e-mail supportersclub@miketeunissen.nl. Het verzoek is om in deze mail duidelijk aan te geven of je deelneemt aan de fietstocht of aan het middagprogramma of aan beide.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten