Zilver voor Maessen, tweede plek Diego Hanen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Diego Hanen (links) eindigde als tweede in het NK junior quads.
Diego Hanen (links) eindigde als tweede in het NK junior quads. (Foto: Maycel de Bruijn)

Zilver voor Maessen, tweede plek Diego Hanen

  Sport

Tijdens de Quads of Nations in het Duitse Schwedt is Nederland als tweede geëindigd. Het team bestond uit Joe Maessen (Ysselsteyn),  Mark de Vries (Zevenhoven) en Mike van Grinsven (Heesch).

Maessen behaalde zelf een derde plaats in de eerste manche en moest in de derde manche uitvallen met een gebroken ketting.

In Holten was de laatste wedstrijd voor het NK quads juniors, waar Diego Hanen (Venray) de tweede plaats in het dagklassement behaalde. Ook in het eindklassement wist Hanen op de tweede plaats te eindigen.

Meer informatie en alle uitslagen donderdag in nieuwsblad Peel en Maas.

Foto beneden: Mike van Grinsven (Heesch), Marc de Vries (Zevenhoven) en Joe Maessen (Ysselsteyn) behaalden een tweede plaats tijdens de Quads of Nations in Schwedt (Dui). Foto: Anita Nikkels.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten